Termin : 30.01. – 18.04.2006
Nagroda : klatka
Fundator nagrody : sklep ZOO-Koziołek
Jury : Dżesper (DeguSerwis), Glanka (Szynszylowo)
Konkurs składał się z trzech zadań – każde odbywało się w innym terminie, a było obowiązkowe. Warunkiem wygranej było przystąpienie do wszystkich trzech zadań i uzyskanie najwyższej sumy punktów ogółem.
Zadanie I
Napisanie krótkiego wierszyka o szynszyli bądź szynszylach. Forma była dowolna.
Termin : 30.01. – 14.02.2006
Zadanie II
Stworzenie w dowolnym programie komputerowym fotomontażu lub pracy pt. „Szynszyla w ogrodzie”. Forma była dowolna.
Termin : 14.02. – 28.02.2006
Zadanie III
Ujawnione zostało dopiero 02.03. i trwało do 16.03.2006. Trzeba było stworzyć łamigłówkę dotyczącą szynszyli. Forma (zagadka, krzyżówka, rebus) dowolna.
♣♣♣
Udało nam się przesłać i ocenić prace. Niestety - jury miało być kilka razy większe, ale kłopoty techniczne z przesłaniem. Postanowilismy więc nie walczyc z tym dalej i zaprezentować Wam wyniki.
1 miejsce : Rockgirl_madzik 55pkt
2 miejsce : Norah 48pkt
3 miejsce : Bizuchna 35 pkt
Madzia otrzymuję klatkę ufundowaną przez sponsora. Serdecznie gratuluję wszystkim, którzy wzięli udział. Za jakiś czas w Kronice pojawią się prace. Jezeli ktoś jest zainteresowany dokładną punktacją - prosze o kontakt.
Pozdrawiam gorąco.
_________________ Pozdrowionka Gość !!!
Ostatnio zmieniony przez Glanka 2006-05-07, 08:50, w całości zmieniany 1 raz
Imiona szynszyli: Dzikuska, Fido [*], Fibi Pomogła: 31 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2005 Posty: 264 Skąd: Opole
Wysłany: 2006-04-18, 14:28
Rockgirl_Madzik gratuluję serdecznie!!!
Wierzę, że klatka Ci się przyda Miło mi było brać udział w tym konkursie, bo to była naprawdę fajna przygoda. Mam też nadzieję, że następny konkurs będzie już niebawem i że oczywiście weźmie w niej udział więcej osób.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum