Imiona szynszyli: Kłapouszek, Filipek i Dino :) Pomogła: 34 razy Wiek: 25 Dołączyła: 28 Wrz 2005 Posty: 410 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-11-22, 09:33 WYBORY SZYNSZYLOMANIAKA ROKU 2008!!!
Drodzy Chinchillomaniacy!
Mimo, iż mniej się udzielam, to jednak staram się czuwać nad naszym forum poprzez codzienną obecność. I tak właśnie zauważyłam, że już czas na te zaszczytne wybory
Wybierzmy więc razem Szynszylomaniaka Roku 2008!
Do tej pory tytuł ten uzyskały:
2006 - Kiwi
2007 - Kiwi
Zapoznajmy się więc z regulaminem:
1. W dniach od 22.11.2008 do 5.12.2008 typujemy kandydatów (którzy zarejestrowali się do końca września 2008) do uzyskania tego zaszczytnego tytułu, podając uzasadnienie w postaci kilku punktów (można podać kilku kandydatów).
2. Typy można powtarzać tylko w wypadku, jeśli popieramy kandydaturę jakiegoś wymienionego już użytkownika i chcemy jeszcze coś nowego dopisać do poprzedniego uzasadnienia.
3. Następnie w dniach od 5 do 15 grudnia wszyscy wytypowani kandydaci będą musieli napisać czy wyrażają zgodę na udział w wyborach oraz (jeśli tak) uzasadnienie dlaczego zasługują na taki tytuł.
4. Od 15 do 31 grudnia będzie trwało głosowanie, 1 stycznia 2009r poznamy zwycięzcę.
5. Szynszylomaniak Roku 2008 otrzyma specjalną rangę.
6. Możemy typować zwykłych użytkowników jak i osoby z administracji, gdyż cała nasza społeczność będzie wybierać zwycięzcę.
7. Nic nie stoi na przeszkodzie, by Szynszylomaniak Roku 2006 i 2007 powtórzył swój sukces i w tym roku.
8. Użytkownicy mający ostrzeżenia nie mogą kandydować, ale mogą typować i głosować.
9. Typy niezarejestrowanych użytkowników czyli tzw. gości nie będą brane pod uwagę.
10. Użytkownicy, którzy zarejestrują się w czasie trwania konkursu nie mogą typować ani głosować.
To już trzecia edycja tego wspaniałego konkursu, który wyłania kogoś "szynszylowyjątkowego" z naszej społeczności!
Każdy z Was ma na pewno w swojej głowie zarys takiego szynszylomaniaka, więc do dzieła! Zacznijmy typować kandydatów!
Powodzenia!
1. Jest mądra i ma dużą wiedzę o szynszylach.
2. Od czerwca pomogła aż 34 razy (na pewno więcej tylko nie zaznaczyli )
3. No i po prostu jest miła i zawsze pomaga
Wysłany: 2008-11-23, 12:01
Ja tylko dodam, że Smile jest modem, jakich mało
_________________ Weronka - czarny aksamit, Romcia - fiolet, Vivi i Mia - standard, Frania - brązowy aksamit + 2 kotki Mania i Antonina + chomik Stanford | Amelka w pamięci
Imiona szynszyli: DZIDZIA ,MIKI; Dzidziuś* w serduchu Pomogła: 33 razy Wiek: 27 Dołączyła: 19 Lut 2007 Posty: 398 Skąd: SZCZECIN
Wysłany: 2008-11-24, 09:55
Ja również typuję Smiledream. Powodów jest wiele, ale głównym w moim przypadku jest fakt, że jest stosunkowo młoda stażem na forum, a już jest modem, genialnie sprawdza się w tym, co należy do jej zadań ponadto służy pomocą i nie osiadła na laurach, ale stale w miarę możliwości poszerza spektrum swej wiedzy
Imiona szynszyli: Filip, Yuki, Ciacho Pomogła: 26 razy Wiek: 20 Dołączyła: 11 Paź 2008 Posty: 373 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-11-25, 11:37
ja też typuję Kiwi, bynajmniej nie za to ile pracy włożyła w to forum, choć był to naprawdę ogrom, nie za to, że została administratorem, ale za jej olbrzymie serce i wrażliwość do zwierząt a zwłaszcza szynszyli oraz wrażliwość na ich krzywdę {o którym nie raz miałam się okazję przekonać np wprywatnych dyskusjach w których miałysmy podzielone zdania}, za to, że stworzyła doskonały dom tylu kulom, a dodatkowo ostatnio przygarnęła francę i za to, że pomaga, udziela rad, czasem dosadnie, ale tylko gdy trzeba
Imiona szynszyli: Kłapouszek, Filipek i Dino :) Pomogła: 34 razy Wiek: 25 Dołączyła: 28 Wrz 2005 Posty: 410 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-12-06, 13:56
Oto lista wytypowanych kandydatek:
Kiwi
smiledream
Macie czas do 15 grudnia, aby potwierdzić swoją kandydaturę wraz z uzasadnieniem luz zrezygnować z udziału w wyborach.
Miłego uzasadniania
Wysłany: 2008-12-15, 18:38
Potwierdzam, ale trzeba będzie poczekać na Smile, bo inaczej to ja się nie bawię
Tak naprawdę to nie bardzo wiem co w tym roku napisać, po latach poprzednich. Będzie krótko i zwięźle Szyle to moje oczka w głowie, a jakimś cudem stado notorycznie mi się powiększa Frankę mam dzięki Julitce, za co dziękuję Staram się stworzyć moim kulom jak najlepsze warunki. Trochę przy nich roboty, ale nie ukrywam, że sprawia mi to przyjemność i satysfakcję Ogólnie na sercu leży mi los wszystkich zwierząt (niby na weterynarię się wybieram, ale będę się rozklejać nad każdym zwierzakiem, więc marny ze mnie będzie lekarz ). Co do forum, to zwyczajnie udzielam się, kiedy mogę komuś pomóc. To chyba by było wszystko
_________________ Weronka - czarny aksamit, Romcia - fiolet, Vivi i Mia - standard, Frania - brązowy aksamit + 2 kotki Mania i Antonina + chomik Stanford | Amelka w pamięci
Ciężko mi coś napisać (zawsze trudno pisać o sobie). Wydaje mi się, że najlepszym wyznacznikiem tego, że szynszyle to integralny element mojego życia, to zaangażowanie na forum. Zależy mi na jego przejrzystości, bo może to ułatwić niesienie pomocy w wielu przypadkach; przede wszystkim mogę podzielić się doświadczeniem i dowiedzieć się wielu nowych rzeczy.
Fascynuje mnie charakter tych zwierząt, ich inteligencja i zwinność. Już w tym momencie jestem pewna, że ich stadko w naszym domu się powiększy (prawdopodobnie niedługo przygarniemy jakiegoś bidoka bez większych szans na dom).
Podobnie jak Kiwi lubię właściwie każde zwierzęta ale moje szare kulki podbiły moje serce i traktuje je jak własne dzieci, a swoją fascynacją zaraziłam narzeczonego więc mam nadzieję, że będzie od czasu do czasu zastępował mnie w obowiązkach (na razie się uczy ).
I to chyba...tyle
Kiwi Administrator SZYNSZYLOMANIAK ROKU 2006, 2007 i 2008
Imiona szynszyli: Cinque Italiane Pomogła: 140 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Sty 2006 Posty: 1490 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-01-01, 16:45
Dziękuję wszystkim, którzy na mnie głosowali Jest mi tym bardziej miło, bo już trzeci raz z rzędu uznaliście, że jestem godna tego tytułu
Dream*, chyba już teraz mi się nie zmieści pod nickiem numerek No ale w końcu, jak to się mówi, do trzech razy sztuka A tak poważnie, to naprawdę jestem zaskoczona, biorąc pod uwagę fakt, jaka była 'konkurencja'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum