Termin : 19.07. – 20.08.2006
Nagrody:
1 miejsce: duuża paczka produktów dla szynszylek ufundowana przez sponsorów (4 bannery na górze strony) + duuuży kalendarz ścienny na cały rok 2007
2 miejsce:średnia paczka produktów dla szynszylek ufundowana przez sponsorów (4 bannery na górze strony) + średni kalendarz ścienny
3 miejsce: paczuszka produktów dla szynszylek ufundowana przez sponsorów (4 bannery na górze strony) + kalendarz kieszonkowy
Jury: Glanka, Rockgirl_Madzik, Norah18
Zadanie konkursowe:
Praca pisemna na temat: Kartka z pamiętnika szynszyli – trzy dni z jej życia.
Wszystkim osobom serdecznie gratulujemy!
Za jakiś czas w Kronice pojawią się prace. Jezeli ktoś jest zainteresowany dokładną punktacją - prosze o kontakt na PW.
ale fajnie zajełam 3 miejsce moje szylki się ucieszą szkoda że dopiero trzecie ale cóż a no i sama dokupie im przysmaków bo zasłużyły na dużą paczke hehe wkoncu były moją muzą
Imiona szynszyli: Majka :) Pomogła: 4 razy Wiek: 21 Dołączyła: 28 Cze 2006 Posty: 134 Skąd: Kutno
Wysłany: 2006-09-07, 17:01
jestem niesamowicie szczęśliwa nie mogę uwierzyć, że moja paca spodobała wam się ale dziękuję i gratuluję wszystkim pozostałym bo z pewnością każda praca była wspaniała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum