Imiona szynszyli: Kłapouszek, Filipek i Dino :) Pomogła: 34 razy Wiek: 25 Dołączyła: 28 Wrz 2005 Posty: 410 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-11-26, 20:30 Świąteczny konkurs!
Drodzy Szynszyloświrzy!
Niniejszym ogłaszam, że administrajca Szynszylowa organizuje kolejny konkurs!
Mamy nadzieję, że wykonanie zadania będzie dla Was ogromną przyjemnością!
Wykonujecie pracę graficzną - fotomontaż pt. "Świąteczna szynszyla". Na zdjęciu musi być koniecznie Wasza szynszyla lub szynszyle.
W konkursie mogą brać udział tylko użytkownicy, którzy zarejestrowali się przed 26 listopada - czyli datą jego ogłoszenia.
Nagrodami są:
I miejsce - duuża paczka produktów dla szynszylek ufundowana przez sponsorów (4 bannery na górze strony),
II miejsce - średnia paczka produktów dla szynszylek ufundowana przez sponsorów (4 bannery na górze strony),
III miejsce - paczuszka produktów dla szynszylek ufundowana przez sponsorów (4 bannery na górze strony).
Prace nadsyłamy do 24 grudnia 2006r na adres norah18[a]wp.pl (w miejscu [a] wstawiamy tradycyjną małpkę "@", takie zabezpieczenie przed SPAMem).
Wszelkie pytania ślemy do mnie na PW.
Wyniki poznamy 1 stycznia 2007r.
Wasze prace ocenią osoby z administracji.
Jeżeli w konkursie weźmie udział nie więcej niż 5 osób, zostanie przyznana tylko jedna nagroda, jeżeli nie więcej niż 8 – nagroda za pierwsze i drugie miejsce.
Naprawdę warto powalczyć o te świąteczne prezenty dla naszych słodziaków!
Imiona szynszyli: Haru, Szaliczek [*] Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Dołączyła: 25 Sie 2006 Posty: 125 Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-12-20, 11:11
no to biorę się do pracy i również coś stworzę xD mam nadzieje że fakt posiadalności tylko jednego modela, a nie całej gwardii, nie skreśli mnie z konkursu xD
_________________ bo dimi i Haru to równouprawnieni właściciele tego lokum, proszę pakować sianko i wynieść się gdzies indziej.
Imiona szynszyli: Dzikuska, Fido [*], Fibi Pomogła: 31 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2005 Posty: 264 Skąd: Opole
Wysłany: 2006-12-20, 11:17
dimi napisał/a:
no to biorę się do pracy i również coś stworzę xD mam nadzieje że fakt posiadalności tylko jednego modela, a nie całej gwardii, nie skreśli mnie z konkursu xD
Imiona szynszyli: Kłapouszek, Filipek i Dino :) Pomogła: 34 razy Wiek: 25 Dołączyła: 28 Wrz 2005 Posty: 410 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-12-28, 13:51
Niestety zgłosiło się tylko 4 osoby W takim wypadku zostanie przyznana tylko jedna nagroda.
Wysłany: 2006-12-29, 21:31
Myślałam, że będzie większe zainteresowanie
_________________ Weronka - czarny aksamit, Romcia - fiolet, Vivi i Mia - standard, Frania - brązowy aksamit + 2 kotki Mania i Antonina + chomik Stanford | Amelka w pamięci
Imiona szynszyli: Dzikuska, Fido [*], Fibi Pomogła: 31 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2005 Posty: 264 Skąd: Opole
Wysłany: 2006-12-30, 01:32
Kiwi, ja również miałam taką nadzieję. Mam jednak nadzieję, że w przyszłych konkursach będzie więcej chętnych bo jest o co walczyć I szylkom można sprawić superowy prezent za odrobinę pracy
Imiona szynszyli: Tres Muchachos :] Pomogła: 63 razy Wiek: 27 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 688 Skąd: warszawa
Wysłany: 2006-12-30, 02:20
a mi w ogole nie pokazalo tego postu jako nieprzeczytany i nie wiedzialam o konkursie :/ znalazlo mi dopiero teraz jak juz musztarda po obiedzie :/// fatalnie.
[ Dodano: 2006-12-30, 02:22 ]
ps. moze nie tylko mi nie pokazywalo tego postu? moze by tak przedluzyc ten konkurs o kilka dni...?
_________________ (\_/)
(o.o ) /// This is Chinchilla.
(_ .. _)// Copy and paste Chinchilla into your signature to help him gain world domination.
Wysłany: 2006-12-30, 10:05
Jakby jeszcze kilku chętnych się znalazło, żeby było razem 8 osób (najlepiej więcej), to można przedłużyć. Na przyszłość umieścimy wiadomość o konkursie również w innym dziale. Dziwne to wszystko, bo konkurs "3 dni z życia szynszyli" cieszył się ogromnym powodzeniem, a również był umieszczony w dziale NEWSY. Miałyśmy nadzieję, że i ten zgarnie do siebie wielu kandydatów. Czekam na deklaracje osób chętnych, by wziąć jeszcze udział w konkursie w tym temacie do 1 stycznia 2007r do godziny 15.
Imiona szynszyli: Tres Muchachos :] Pomogła: 63 razy Wiek: 27 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 688 Skąd: warszawa
Wysłany: 2006-12-30, 15:56
to ja jestem chetna. czy mam juz szykowac prace, bo konkurs przedluzony, czy czekac na dalsze osoby? btw, znou mi nie znalazlo tego postu jako nieprzeczytanego, podobnie z odpowiedziami w temacie o konkursie na szylomaniaka. podejrzewam, ze dlatego malo osob w ogole czyta te tematy, bo nie widza ich jako nieprzeczytanych - ja zawsze ta metoda czytam posty.
_________________ (\_/)
(o.o ) /// This is Chinchilla.
(_ .. _)// Copy and paste Chinchilla into your signature to help him gain world domination.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum