Imiona szynszyli: Kłapouszek, Filipek i Dino :) Pomogła: 34 razy Wiek: 25 Dołączyła: 28 Wrz 2005 Posty: 410 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2007-01-06, 10:48 Konkurs walentynkowy! WYNIKI
Już Nowy Roczek za pasem, więc czas zrealizować kolejny konkurs. Tym razem będzie to konkurs walentynkowy. Zapraszamy do zapoznania się z regulaminem.
1. Waszym zadaniem będzie wykonanie zdjęcia pełnego miłości z Waszą szynszylą - ja i mój zwierzak.
2. Zdjęcie może zostać poddane obróbkom, ale musicie mieć do niego prawa autorskie.
3. Prace nadsyłamy do 31 stycznia na adres admin@szynszyla.org
4. Dnia 1 lutego zdjęcia zostaną umieszczone w specjalnym dziale w naszym albumie. Każdy z Was będzie mógł je ocenić (oprócz swojego oczywiście ).
5. 14 lutego zakończy się głosowanie i zostaną ogłoszone wyniki konkursu.
6. W konkursie może brać udział administracja, ponieważ wszyscy będziemy oceniać czyli wybierać najlepsze zdjęcie.
7. Nagrodzona zostanie praca, która będzie mieć najwyższą ocenę.
8. Nagrody zostały ufundowane przez sklep internetowy Zookoziołek ( www.zookoziolek.pl ).
9. Jeżeli w konkursie weźmie udział:
- do 15 osób nagrodą będzie transporter ,
- od 16 do 24 osób : klatka Szynszyla 70 ,
- powyżej 25 osób : klatka Fretka 100 .
Zdjęcia nagród zobaczysz, gdy wciśniesz ich nazwy.
Za koszty przesyłki nie będzie pobierana opłata.
10. W konkursie mogą brać udział tylko użytkownicy, którzy zarejestrowali się przed 6 stycznia - czyli datą jego ogłoszenia.
11. Wszelkie pytania ślemy do mnie na PW.
Mamy nadzieję, że wiele osób weźmie udział w tej zabawie!
Wszyscy wybierzemy zwycięzcę!
Czekamy na zgłoszenia!
Imiona szynszyli: Kesi Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 07 Wrz 2006 Posty: 33 Skąd: Polska ;)
Wysłany: 2007-01-09, 09:55
1. Można dac jedno zdjęcie czy więcej?
2. szynszyla nie musi być głowną atrakcją pierwszego planu? Tz moze być z nią jakiś jeszcze inny futrzak?
3. Na zdjęciu musze byc koniecznie ja? Nie moze być tak, że są dwa zwierzaki (np. wtulone w siebie) ?
Imiona szynszyli: "Lepiej jest zginąć stojąc niż
---:: żyć na kolanach..." Pomógł: 1 raz Wiek: 100 Dołączył: 10 Gru 2006 Posty: 71 Skąd: Nibylandia
Wysłany: 2007-01-13, 13:51
Hmmm... Zastanowie się nad tym Problemem będzie znalezienie cierpliwego fotografa który doczeka się czułości szynszylo-ludzkich
PS> Sponsor czwany jak lis Tu nie ma nawet 15 osób które aktywnie piszą na forum ,a co dopiero biorą udział w konkursie-mógłby pominąć 70' i Ferret 100'
Imiona szynszyli: Kłapouszek, Filipek i Dino :) Pomogła: 34 razy Wiek: 25 Dołączyła: 28 Wrz 2005 Posty: 410 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2007-01-13, 15:00
Arnua napisał/a:
PS> Sponsor czwany jak lis Tu nie ma nawet 15 osób które aktywnie piszą na forum ,a co dopiero biorą udział w konkursie-mógłby pominąć 70' i Ferret 100'
imagedumonde napisał/a:
szczerze watpie
Nie siejcie pesymistycznych myśli
Wy macie się nawzajem motywować
Motto konkursu : Dla chcącego nic trudnego!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum